utorok 28. decembra 2010

Hríbová bruschetta /brusketta/

Celkom vhodná aj ako jednohubky na Silvester. Ja síce na Silvestra podľa najväčšej pravdepodobnosti do kuchyne ani nevstúpim, ale rýchle jednoduché chlebové recepty/večere mám veľmi rada. Táto kombinácia chutí je extra dobrá. Ja som z celého množstva mala len asi toľko koľko vidieť na fotke, čiže jeden krajec hrianky, ostatné s chuťou zjedol ten MÔJ. 


250 g šampiňónov
1 menšia cibuľa
4 ks sušených paradajok
1/2 lyžičky soli
1/2 lyžičky čierneho korenia
1/3 lyžičky tymianu
1 lyžica balzamikového octu
olej

hrianka alebo toastové chlebíky

Cibuľku som si nakrájala nadrobno a opražila som ju na panvici s troškou oleja. Pridala som nadrobno nakrájané šampiňóny, koreniny a spolu s cibuľkou som ich pražila 10 min. Pridala som nadrobno nakrájané sušené paradajky, všetko som dobre premiešala, priliala som balzamikový ocot a hríby boli hotové. 
Pripravila som si hrianky a hríby som naukladala na ne.

2 menšie porcie

Zdroj na hríbovú bruschettu.

3 komentáre:

  1. mňam, mňam a ešte raz mňam :) takéto možem stále .... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pre mojich nemäsožravcov ako stvorené, určite vyskúšam, mľask :}.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...