sobota, 3. júla 2010

Ananásový chlebík

Skoro ako hawai pizza, len som zmenila paradajkový základ na smotanový a cesto na chlieb. Pokiaľ treba pripraviť rýchlu večeru, je to ideálne jedlo a môžem povedať, že aj trochu exotické.


3 krajce chleba
3 lyžice kyslej smotany
1/2 črievka - 50 g taveného syru
1 konzerva ananásu (nie je potrebná celá)
plátkový syr Eidam
soľ
čierne korenie

Kyslú smotanu som si vymiešala s taveným syrom a pridala som koreniny. Pripravenú zmes som rovnomerne rozotrela na chlieb a naň som rozmiestnila kúsky ananásu. Ananás som posypala čiernym korením a zakryla plátkami Eidam syru. Keďže som nemala plátky, iba syr v celosti, pomocou škrabky na zemiaky som si plátky vyrobila.
V rúre na 200°C som chlebíky zapekala asi 14 min.  

2 porcie

1 komentár:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...