Celkom vhodná aj ako jednohubky na Silvester. Ja síce na Silvestra podľa najväčšej pravdepodobnosti do kuchyne ani nevstúpim, ale rýchle jednoduché chlebové recepty/večere mám veľmi rada. Táto kombinácia chutí je extra dobrá. Ja som z celého množstva mala len asi toľko koľko vidieť na fotke, čiže jeden krajec hrianky, ostatné s chuťou zjedol ten MÔJ.
250 g šampiňónov
1 menšia cibuľa
4 ks sušených paradajok
1/2 lyžičky soli
1/2 lyžičky čierneho korenia
1/3 lyžičky tymianu
1 lyžica balzamikového octu
olej
hrianka alebo toastové chlebíky
hrianka alebo toastové chlebíky
Cibuľku som si nakrájala nadrobno a opražila som ju na panvici s troškou oleja. Pridala som nadrobno nakrájané šampiňóny, koreniny a spolu s cibuľkou som ich pražila 10 min. Pridala som nadrobno nakrájané sušené paradajky, všetko som dobre premiešala, priliala som balzamikový ocot a hríby boli hotové.
Pripravila som si hrianky a hríby som naukladala na ne.
2 menšie porcie
Zdroj na hríbovú bruschettu.
Pripravila som si hrianky a hríby som naukladala na ne.
2 menšie porcie
Zdroj na hríbovú bruschettu.
mňam, mňam a ešte raz mňam :) takéto možem stále .... :)
OdpovedaťOdstrániťPre mojich nemäsožravcov ako stvorené, určite vyskúšam, mľask :}.
OdpovedaťOdstrániťVyskúšajte, nám to chutilo.
OdpovedaťOdstrániť