nedeľa 8. januára 2012

Mojich 10 najobľúbenejších receptov za rok 2011 /My Top 10 in 2011/

Nový rok už začal a ja som sa na blogu ešte neukázala. Ale som tu ...
Na konci roka si okrem predsavzatí a rôznych sľubov zvykneme zosumarizovať predchádzajúci rok. Prejde nám hlavou čo všetko sme zažili, za čo sme vďačný a napadnú nás aj veci, ktoré sa nemuseli stať, ale stali sa. Ja som veľmi rada, že v roku 2011 sme s MOJIM drahým zviazali naše životy ... a radšej nepoviem dokedy, lebo niekedy nie je potrebné vypovedať určité slová.
Bol to krásny rok spojený s cestovaním, s dobrým jedlom, strávili sme krásne chvíle v spoločnosti rodiny, ale aj dobrých priateľov, zúčastnili sme sa niekoľkých svadieb a oslávili sme zopár okrúhlych narodenín (vrátane mojich). Verím, že Nový rok prinesie nové veci, nové poznatky, nové zážitky, nové destinácie a pre mňa novú prácu ...
Na konci roka som akosi nestihla zostaviť top 10 najobľúbenejších receptov za rok 2011, ale mám ich. Tu sú, nech sa páči: 











2. Ryža so šošovicou, hrozienkami a petržlenom































 
 
 
 
 
Najobľúbenejšie recepty z roku 2010.

7 komentárov:

  1. Kinga, to sú iné lahôdky, ach...myslím, že minimááálne diviaka vyskúšam a bude to pre mňa jeden z top receptov v roku 2012 ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vsetko vyzera uchvatne,Kinga:)prajem ti,nech aj v tomto roku ti to aspon minimalne takto dobre vari,pecie,cestuje a laskuje:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milá Kinga, prajem Ti do Nového roku len to najlepšie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kinga,
    pomaličky pečené bravčové mäsko je aj môj - tvoj najoblúbenejší recept :-) Od kedy som ho ochutnala na Vašej svadbe, neviem naňho zabudnúť :-)))
    Paula

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejka - dúfam, že Ti fakt zachutí.
    Martinka - Ďakujem :).
    Martinka 24 - Aj Vám prajem všetko dobrého v Novom roku.
    Paula - potešila si ma :))).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ako tak obzieram ten tvoj rebricek Kinga, tak ma zaujalo naraz hned niekolko receptov. a dobre, ze si to dala do toho rebricka, bude sa nam to lepsie hladat:) A i ked sme uz davnejsie vhupsli do noveho roka, aspon takto dodatocne ti prajem vsetko naj, hlavne vela zdravicka a ako inak dobreho jedlicka:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Evka, aj tebe všetko dobrého prajem a dúfam, že keď niečo vyskúšaš, tak ti aj zachutí.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...